Αρχική » Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0: Υπόθεση ενός ημιχρόνου
Αθλητικά

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0: Υπόθεση ενός ημιχρόνου

Ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας τον ΟΦΗ με 2-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός εις βάρος του ΟΦΗ με 2-0. Το πρώτο μέρος ανήκε δικαιωματικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο των κινήσεων και προσπαθούσαν να βρουν το κενό στην αντίπαλη άμυνα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αρκετά σημάδια ανισορροπίας. Ένα λεπτό μετά την ολοκλήρωση του πρώτο εικοσαλέπτου, ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ που έψαχνε ύστερα από λάθος του Διαμαντή, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Πριν συνέλθουν από το γκολ που δέχτηκαν, οι Κρητικοί έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 27’ ο Νίκας χρίστηκε σκόρερ απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του. Οι Βοιωτοί συνέχισαν να έχουν τις πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο και «φλέρταραν» με το 3-0, όταν ο Γιαννιώτας νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Μανδά.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ θέλησε να αντιδράσει και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Από την άλλη ο Λεβαδειακός έχοντας το πλεονέκτημα των δύο γκολ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία των Κρητικών ήρθε στο 61ο λεπτό. Ο Μπάκιτς έκανε το σουτ αλλά ο Γκορφ έδιωξε σε κόρνερ.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε λίγο αργότερα. Ο Νίκας βγήκε απέναντι στον Μανδά, αλλά ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ που επιχείρησε ο Παναγιώτου. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά όχι και την ουσία, αφού δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 2-0

Σκόρερ: 21’ αυτ. Διαμαντής, 27’ Νίκας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες Κάρτες: Διαμαντής, Πασαλίδης, Σαχπεκίδης, Μπέλμοντ, Ντιούσε

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Χάμοντ, Μεχία (66’ Μπέλμοντ), Παναγιώτου, Νίκας (79’ Δούμτσιος), Σαχπεκίδης (80’ Σκβάρκα), Γιαννιώτας (72’ Γερεμέγεφ)

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπιφουμά (57’ Τσιλιανίδης), Θοράρινσον, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μοσκέρα (57’ Γκρόνινγκ), Ντιούσε, Μπάκιτς, Τοράλ (19’ λ. τρ. Περέα), Ντίκο (80’ Τζου).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments