Αρχική » ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στο Ηράκλειο
Αθλητικά

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στο Ηράκλειο

Στο 1-1 έμειναν ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης, σε ένα ματς απόλυτα ισορροπημένο με δύο πανέμορφα τέρματα (25’ Μοσκέρα, 40’ Μπαρτόλο). Δοκάρι ο Μεγιάδο για τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο του αγώνα με τον Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο του, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο σερί ήττες στα πλέι άουτ. Οι Αρκάδες μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο πατάνε καλύτερα στον βαθμολογικό πίνακα και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν πλέον πάρα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει.

Ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε 1-0 με τον Μοσκέρα (πήρε τη θέση νωρίς του Τοράλ που τραυματίστηκε) στο 25ο λεπτό και είχε δοκάρι με τον Μεγιάδο στο 33’, δεν κατάφερε σε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα (έχει μόλις δυο τρίποντα στο Ηράκλειο μέσα στο 2023) να κερδίσει και να δώσει συνέχεια στο 4-1 επί της Λαμίας την περασμένη αγωνιστική και να ξεπεράσει στον πίνακα της βαθμολογίας τον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας Τρίπολης με το τέρμα του Μπαρτόλο, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Δουβίκα, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και με σωστή τακτική στην επανάληψη πήρε τον βαθμό, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που δεν είχε καλό ρυθμό και μπορεί να προσπάθησε αλλά δεν έβγαλε τις μεγάλες φάσεις.

Στο φινάλε ο Αστέρας είχε τη δική του στιγμή με τον Σανταφέ για να…κλέψει και το τρίποντο, σε έναν αγώνα όπου σημειώθηκαν δυο όμορφα τέρματα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Σκόρερ: 25’ Μοσκέρα – 40’ Μπαρτόλο

Οι συνθέσεις…

ΟΦΗ: Μανδάς – Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85’ Μαρινάκης) – Τοράρινσον, Μεγιάδο (85’ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63’ Νέιρα), Λάρσον – Τοράλ (4’ λ. τρ. Μοσκέρα) (63’ Φελίπε Λουίζ), Ντίκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο (93′ Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας – Τιλίκα (86’ Σανταφέ), Μπαρτόλο (77’ Σίτο), Κρέσπι – Μπαράλες

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments