Αρχική » ΟΦΗ – Λαμία 4-1:«Πάρτι» με… μαντινάδες!
Αθλητικά

ΟΦΗ – Λαμία 4-1:«Πάρτι» με… μαντινάδες!

Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Λαμίας στην Κρήτη, αν και έχανε με 0-1 στο ξεκίνημα του αγώνα και οριστικοποίησε την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ ήταν σαφώς καλύτερος από τη Λαμία και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 4-1 στην Κρήτη κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την οριστικοποίηση της παραμονής του στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν και στη συνέχεια… κατέρρευσαν παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο παιχνίδι μετά από ένα «αναγνωριστικό» εικοσάλεπτο και κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των κρητικών με τον Μαρτίνεζ, ο οποίος στο 21’ έπιασε ωραίο πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι και έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ ανέβασε τις γραμμές του, πίεσε την άμυνα της Λαμίας και μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στο 42’ ο Ντίκο εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνιά του Γκαραβέλη και ισοφάρισε, ενώ στο 45’ ο Μεγιάδο σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε στον Ντε Βινσέντι και κατέληξε στα δίχτυα με τον ΟΦΗ να προηγείται πλέον με 2-1.

Η συνέχεια ανήκε στον… Τοράλ, ο οποίος με δύο γκολ (78’ και 81’) «σφράγισε» τη νίκη για τους κρητικούς. Συγκεκριμένα την πρώτη φορά με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη και τη δεύτερη μετά από γύρισμα του Μεγιάδο, στόπαρε και σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι ο ΟΦΗ πιστοποίησε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και επικράτησε με το τελικό 4-1.


Μικρογραφία

ΟΦΗ- Λαμία 4-1

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερς: Ντίκο (42’), Μεγιάδο (45’), Τοράλ (78, 81’)- Μαρτίνεζ (21’)

Κίτρινες: Νέιρα (40’), Βούρος (43’), Μεγιάδο (53’), Διαμαντής (63’), Φελίπε (93’) – Ντε Βινσέντι (44’), Σαραμαντάς (85’)

Κόκκινη: –

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς- Διαμαντής, Πασαλίδης (85’ Γιοχού), Βούρος- Θοράρινσον, Ντιουσέ (67’ Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Ντίκο (79’ Μοσκέρα) -Νέιρα (67’ Φελίπε), Μπάκιτς (79’ Περέα).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος):Γκαραβέλης- Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα (63’ Σαραμαντάς) – Νούνιες, Τζανδάρης (63’ Τόσιτς) – Ντε Βινσέντι (63’ Μεντίνα), Καραμάνος (63’ Μπεχαράνο), Μαρτίνεζ -Βέργος (77’ Μανούσος)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments