Αρχική » Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή του Game 4, πρωταθλητές οι Πειραιώτες
Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή του Game 4, πρωταθλητές οι Πειραιώτες

Με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι, έτσι οριστικά ο τέταρτος τελικός διεκόπη.

Με το σκορ στο 63-35 για τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ρίψεις αντικειμένων και καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Λίγα λεπτά αργότερα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, αλλά μία μερίδα των οπαδών αντέδρασε προκαλώντας επεισόδια και σοβαρές ζημιές στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα υπήρξαν και μάχες με τα ΜΑΤ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργήθηκε οπαδοί πήραν τα μηχανήματα από την γραμματεία. Αυτό από μόνο του καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή του Game 4 και όλα έδειχναν ότι πάμε προς οριστική διακοπή.

Πράγματι λίγο πριν τις 00:00 πάρθηκε η απόφαση των διαιτητών πως το ματς διακόπτεται οριστικά εις βάρος του Παναθηναϊκού γεγονός που αναδεικνύει πρωταθλητή Ελλάδας τον Ολυμπιακό.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments